slide1

Het blijkt dat je het leuk vindt om te horen waar we mee bezig zijn. Onder het kopje "Koenen bouwt" vertellen we zo nu en dan met welke projecten we aan de gang zijn. Over sommige projecten zullen we in de toekomst verder uitweiden. 

De storm van enkele weken geleden heeft in deze regio gelukkig niet al te veel ernstige schade veroorzaakt.
Ook hebben we nog weinig last gehad van vorstverlet.
En daardoor kunnen we goed vooruit met alle lopende bouwwerken.

Afgelopen zomer hebben we op het Kandinsky college te Nijmegen een infiltratiesysteem aangelegd, dat is een installatie waarbij we zorgen dat het regenwater niet meer in de riolering verdwijnt maar apart opgevangen wordt op het eigen terrein.

Waarom het regenwater opvangen?

Eigenlijk is het raar om het regenwater dat op het terrein valt meteen af te voeren via de riolering. Het is schoon water en heel nuttig voor planten en bomen. Daarbij wordt de riolering onnodig belast bij hevige regenbuien. Zelfs bij terreinen met veel bestrating is het goed het regenwater apart op te vangen voor een goede afvoer.

Koenen flyer klokje 02

Je hebt ideeën en dromen over de manier waarop je wenst te wonen. Je kent een aantal mensen met dezelfde gedachtes. Je wilt zelf beslissen hoe je woning er qua ontwerp, vormgeving, locatie en afwerking uit komt te zien. Dan is Collectief Particulier Opdrachtgeverschap iets voor jou en je toekomstige buren.

Wat is CPO dan?

Collectief Particulier Opdrachtgeverschap is een vorm van sociale projectontwikkeling waarbij toekomstige bewoners gezamenlijk opdrachtgever zijn voor hun eigen nieuwbouwproject.

Waarom is CPO geschikt voor mij?

CPO is een manier van bouwen waarbij jij als koper samen met je toekomstige buren woningen ontwikkelt. Je bent dus samen projectontwikkelaar. Het mooie is dat je woning voldoet aan je wensen en past binnen je budget omdat je zelf zeggenschap hebt over het ontwikkelproces en je direct kosten bespaart die anders door een (project)ontwikkelaar gemaakt worden. Extra leuk is dat je je buren al leert kennen voor je er daadwerkelijk woont.

Zijn er ook nadelen?

Om zelf als projectontwikkelaar op te treden moet je keuzes maken waar je het als collectief over eens moet zijn. Meedoen aan een CPO-project betekent dat je actief met de ontwikkeling van je woning aan de slag gaat. Ook is CPO een vorm van ‘organische’ projectontwikkeling: aan de voorkant ligt veel nog niet vast. Kortom meedoen aan een Collectief Particulier Opdrachtgeverschap kost je tijd en energie.

Hoe zet je een CPO op – 7 stappen

In Boxmeer zijn we 24 appartementen aan het bouwen in drie bouwlagen. Dit appartementencomplex staat bekend onder de naam  “ De Elzen “ en zijn ontworpen door architecten buro Van Rooij uit Boxmeer.

4 montage dakelement 

Lees meer over dit project.

Nieuwe opdrachten in retail.

De eerste supermarkten die wij (ver)bouwden waren de geweldige supermarkten van de PLUS in Overloon, Vierlingsbeek, Tegelen en Malden.

Met de familie Verbeeten is een jarenlange traditie van samenwerking ontstaan.

Het verbouwen van een supermarkt is geen eenvoudige zaak.

De planning is van cruciaal belang. De werkzaamheden worden uitgevoerd terwijl de winkel open is. En als de winkel dan toch even dicht moet dan het liefst zo kort mogelijk.

Samen met de PLUS kunnen we met TROTS terug kijken op mooie resultaten in de directe regio..

We zijn daarom blij dat onze kennis en ervaring ook gevraagd is door andere supermarkten in de verdere regio.

Voor de LIDL realiseerden wij in 2015 de nieuwe supermarkt in Boxmeer.

Daarna volgden de LIDL verbouwingen in Boxtel, Grave, Oirschot, Best, Waalre, Rosmalen, Beuningen, Kerkrade en Heerlen.

Deze week ontvingen we de opdrachten voor Uden, Horst en Asten.

Dus…………werk aan de winkel !

Als bouwbedrijf Koenen zijn we TROTS op deze ontwikkelingen.

In de eerste week van januari zijn we begonnen bij de Lidl in Den Bosch. Bij diverse Lidl's in Brabant en Limburg gaan wij een nieuwe bakkerij realiseren.

Eind 2015 heeft Bouwbedrijf Koenen al diverse bakkerijen naar volle tevredenheid van de klant opgeleverd.

Deze week wordt ook in Oirschot het startsignaal gegeven om met de werkzaamheden te beginnen.

 

Na een geweldig nieuwbouwproject van de Lidl in Boxmeer, heeft Bouwbedrijf Koenen enkele tientallen opdrachten verstrekt gekregen middels het aanpassen en verbouwen om inpandig een nieuwe bakkerij te realiseren in de bestaande panden van de Lidl.

Inmiddels zijn de bouwwerkzaamheden weer in volle gang.

Diverse opdrachten zijn ons weer gegund in de winterstop vakantie, en deze gaan op kort termij ook starten.

De Koenen groene busjes blijven niet alleen in onze regio rijden, echter ook in Midden- en Zuid Limburg, maar ook in Noord- en midden Brabant!!

 

Offerte aanvragen voor uw plannen kunt telefonisch aanvragen via 0478-638200, of mailen naar het onderstaande emailadres. 

Voor calamiteiten kunt u altijd bellen onder nummer 06-49.76.55.67, of indien de nood niet zo hoog is kunt u mailen naar info@koenenholthees.nl

VCA = Veiligheidskeurmerk

Op 22 juli 2015 ontvingen wij het nieuwe VCA certificaat.

Daarmee leveren wij een belangrijke bijdrage aan een veilige en duurzame werkomgeving voor mens en omgeving!

Bouwgarant staat voor een verzekering welke opdrachtgevers beschermen indien een bedrijf door economische omstandigheden het loodje legt.

Ons bedrijf is aangesloten bij een bouwgarant. Bouwgarant controleert ons bedirjf en heeft ons wedrom positief beoordeeld!!

Voor meer informatie zie www.bouwgarant.nl

Constructie

de spanten zijn meer als manshoog!!

 Een berichtje uit de Gelderlander van woensdag 19 november 2014: 

Ga naar boven